Wat wij doen

Welkom bij Demcotec

Demcotec is een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, dat gespecialiseerd is in het repareren en restaureren van diverse oppervlakten veelal in- en rondom huis. Wij werken voor verzekeringsmaatschappijen, aannemers en andere bedrijven die om welke reden een reparatie verwachten. Daarnaast kunnen wij diverse op maat producten produceren van steen, RVS en hout. De meeste reparaties doen wij bij u thuis en als wij weg gaan kunt u in bijna alle gevallen weer gebruik maken van het gerepareerde.

Wat wij zoal repareren:

Vloeren (hout, laminaat, Marmoleum, PVC)

Aanrechtbladen (Graniet, Marmer, hout, Kunststof HPL)

Badkamer meubelen (Keramiek, Kunstmarmer, Kunststof HPL)

Badkamer (Douchebakken, Baden, Wastafels, Douchewanden, Tegels)

Jacuzzi of Buitenspa (Lekkages, slangen, kunststof, reinigen)

RVS (keukenbladen, Tafelpoten)

Glas (in- en om huis)

Kunststof (Kozijnen, deuren, panelen)

Hotels en Recreatie bedrijven

Wij werken voor diverse hotel en recreatieve parken waarvoor wij vaak voor of na het seizoen diverse reparatie opdrachten doen, maar ook in Hotels werken wij op aangegeven tijden. In Hotels en Recrea worden diverse materialen intensiever gebruikt dan in een huis situatie waardoor hier regelmatiger gerestaureerd moet worden.

Verzekeringsmaatschappijen:

Diverse verzekeringsmaatschappijen huren Demcotec in om allerlei schades in- en om het huis of bedrijf te repareren.

logo Unive

 Utiliteit- en woningbouw

Voor de woningbouw en utiliteit kunnen wij allerlei voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Wij doen reparaties aan glas, RVS, steen en hout welke tijdens de bouw beschadigd raken. Daardoor kunnen uw monteurs gewoon door met hun werkzaamheden.

logo BakkerHeijmans-logoMarbo natuursteen

Slokker_BG

 Fabrikanten:

notonlywhite-logologo V&B  shinx-logo-customer ceramic-of-italy-logo

logo-thebalux-badkamermeubelen

Glas

Glas en ramen polijsten   Ramen en glas zijn vaak kwetsbare oppervlakken waarop een krasje zo gemaakt is. wij polijsten krassen uit het glas met behulp van onze apparatuur en polijst middelen zodat u er niets of nauwelijks wat van ziet. Polijsten is het weghalen van materiaal, dus hoe dieper de kras, hoe meer materiaal …

Meer lezen

Baden

Heeft u schade aan uw bad?   Demcotec haalt zeer vakkundig een kras, deuk of brandplek uit uw bad, zelfs als er iets is in gevallen kunnen wij het gat dichten en u daarna weer gebruik maken van uw bad. Wij repareren al 20 jaar in opdracht van verzekeringsmaatschappijen of andere opdrachtgevers baden en douchebakken …

Meer lezen