Demcotec

Over Demcotec

Over Demcotec

Demcotec is een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, dat gespecialiseerd is in het repareren, polijsten en coaten van diverse oppervlakken. Door jarenlange expertise en proefnemingen ontwikkelde Demcotec reparatie die garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid.
In bijna alle gevallen kunt u nadat wij de reparatie uitgevoerd hebben weer gebruik maken van het gerepareerde, alleen in uitzonderlijke gevallen waarbij er meerdere lagen nodig zijn kan het voorkomen dat we in een later stadium weer terug komen.

Oude materialen verkleuren, vervalen en/of verkrijten. Polijsten en Coaten herstelt het oppervlak en brengt de originele kleur terug.De gecoate toplaag die bestendig is tegen hoge en lage temperaturen, zorgt voor jarenlange UV bestendigheid en beschermd het oppervlak tegen opnieuw verkleuren, vervalen of verkrijten.

Het gecoate oppervlak is water- en vuil afstotend, vertraagt de aanhechting en vorming van algen, mos en kalk en is bestendig tegen: zonlicht, zure regen, zout water, zoute lucht, chloor, ammoniak, wegen chemicaliën en corrosie. Het gecoate oppervlak is tevens onderhoudsbesparend.